حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
ژاپن و کره جنوبی:

واشنگتن را تهدید اصلی علیه امنیت جهانی است

مرکز تحقیقات پیو در تازه ترین بررسی خود دریافت که اکثریت مردم در ژاپن و کره جنوبی- دو کشور متحد آمریکا و میزبان ۸۲ هزار نیروی نظامی این کشور- آمریکا را تهدید اصلی علیه امنیت خود می دانند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکثریت مردم در ژاپن و کره جنوبی- دو کشور متحد آمریکا و میزبان ۸۲ هزار نیروی نظامی این کشور- واشنگتن را «تهدید اصلی» علیه امنیت جهانی می دانند.

راشاتودی نوشت:نکته جالب توجه آن است که ترس و وحشت مردم کره جنوبی از آمریکا به مراتب بیش از ترس آنها از کره شمالی و حتی روسیه است.

مرکز تحقیقات پیو در این بررسی جدید دریافت که حملات سایبری، تروریسم افراط گرای اسلامی، بی ثباتی اقتصادی و شرایط نامساعد جوی تهدیداتی جدی علیه امنیت جهانی تلقی می شوند.

با این حال، قدرت و نفوذ کنونی آمریکا در جهان بیش از هر زمان دیگری ذهن مردم کشورهای مختلف را به خود مشغول کرده است. در سال ۲۰۱۳، تنها یک چهارم از مردم ۲۲ کشور جهان آمریکا را تهدیدی علیه کشور خود می دانستند. این رقم در سال ۲۰۱۷ به ۳۸ درصد و در سال میلادی گذشته (۲۰۱۸) به ۴۵ درصد افزایش یافته است.

در میان کشورهای متحد آمریکا، این نتایج تکان دهنده بود. ۶۷ درصد از مردم کره جنوبی آمریکا را تهدیدی علیه امنیت خود می دانند که با میزان تلقی آنها از تهدید کره شمالی برابر است.

در ژاپن نیز ۶۶ درصد از مردم این کشور آمریکا را تهدیدی علیه ژاپن می دانند؛ در حالیکه ۷۳ درصد از مردم ژاپن از کره شمالی هراس دارند.

در میان ۲۶ کشوری که در این تحقیقات مورد بررسی قرار گفته اند، مردم کشورهای ژاپن و کره جنوبی بیش از سایر کشورها از قدرت آمریکا بیمناک هستند. مردم مکزیک نیز با ۶۴ درصد در رده سوم قرار می گیرند.

لازم به ذکر است که نتایج این تحقیقات روز یکشنبه و در حالی منتشر شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مشتاقانه منتظر حضور در دومین نشست خود با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی ظرف دو هفته آینده است.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار